måndag 3 oktober 2011

Träning

Kurs i Tierp 2011-10-01

Rapportsträcka genom grustaget (i kanten samt över en stor plan).

Deltagande hundar från Rapp Rapport: Donna, Ella, Erla, Samson
A: Silvana, Emma, Tove, Jeanette
Ut: Uffe, Robin, Classe
B -> A 400 m
A -> C 550 m
C -> A 550 m
A -> D 750 m

Donna startade snabbt och sprang i full fart åt alla håll som hon skulle. Hon var taggad på A-stationen och behövde avledas för att inte göra ljud när de andra hundarna gick.

Också Ella var mycket taggad och sprang både fort och rätt, men på skicket mellan A och C gick hon i cirkel ungefär vid B innan hon kom vidare till C-stationen. På A-stationen skällde hon då och då i iver att få springa.

Tanken var att pErlan skulle få en enklare och lättare träning för att allt skulle bli rätt för henne. Därför gick Tove upp till C-stationen och visade sig. Detta blev dock för mycket för lilla fröken och hon gick inte ut från C. Classe gick tillbaka till B och skickade och då gick hon ut fint. När Tove sen skickade från A till C (gång nr 2) gick pErlan inte heller ut. Tove följde henne ca 100 m och gjorde ett nytt skick och hon gick då iväg fint.

Samson tuffade på som om han aldrig gjort annat. Han behövde lite hjälp på sträckan A -> C, DÅ Uffe gick ner till B och ropade. När Samson gått från C till A avslutades Samsons träning för dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar